Transport international general de marfuri

SC EMILEMA PRODCOM SRL a fost infiintata in ianuarie 1994 avand ca principal obiect de activitate “ Transportul international de marfuri generale”. Societatea a inceput activitatea cu un autocamion marca MAN achizitionat la mana a doua (second hand).

In anul 1996 firma a achizitionat inca 2 autocamioane second hand si a inceput constructia unei statii peco si a unei parcari destinate camioanelor. Prin multa munca, seriozitate si perseverenta in anul 2000 firma detinea un parc auto de 12 autocamioane si o statie peco. Dupa anul 2000, in mai multe transe EMILEMA a achizitionat inca 20 autocamioane noi destinate transportului de marfuri.

In anul 2011 Emilema avea in proprietate o statie peco si o flota de 33 autocamioane dintre care 10 autocamioane lucreaza doar pe comunitate si au sediul in Bruxelles (BELGIA), 14 autocamioane lucreaza pe toata europa executand curse TUR-RETUR in / din Romania iar 9 autocamioane sunt specializate pentru transportul de material lemons respectiv walking-floor si abrokipper.

Tot in anul 2011 Emilema a construit o hala proprie destinata reparatiilor , intretinerii si service pentru autocamioanele proprii. Din anul 2005 Emilema este unic distribuitor de tigla ceramica pentru acoperis al firmei KORAMIC din GERMANIA.

In momentul de fata avand dotarea necesara si bazandu-ne pe multa munca, seriozitate , profesionalism, logistica si perseverenta.

TRANSPORT INTERNATIONAL

TRANSPORT MATERIAL LEMNOS

DISTRIBUTIE CARBURANTI

COMERCIALIZARE TIGLA GERMANIA

14 K+
Clienti multumiti
176 K+
KM pe an
8 K+
Pachete livrate
12 K+
Tone de marfa